Search This Blog

Saturday, June 9, 2018

# blogosphere

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Assalamualaikum w.b.t. Hai semua. Hari ni Mya nak ajak rakan-rakan blogger semua join segmen yang dianjurkan oleh adik comel kesayangan warga AFB, iaitu Kak Cik, yang bersempena pageviews blognya sudah mencecah 7 juta.

Apa yang Mya suka pasal blog Kak Cik ni ialah, semua jenis info ada. Yang penting, yang remeh, yang serius, yang main-main, semuanya boleh dicari dari blog si Kak Cik ni. Antara sebab kenapa Mya biarkan blog Mya bertema putih adalah disebabkan oleh blog Kak Cik juga sebenarnya. And to be honest, Kak Cik ni banyak tolong Mya masa Mya mula-mula serius berblogging dulu.

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

Anyway, jom kita sokong segmen cik adik manja kita ni dengan klik pada banner kat atas ni. Minta-mintalah terpilih antara yang special tu. Kalau tak, kita tinggal dia tepi jalan. Eh, boleh pulak melawak. Okeylah. Roger and Out.

6 comments:

  1. Singgah melawat dari GA yang sama. Good luck. :)

    https://dindamaisarra.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama, selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  3. awhhhhh so sweet la entrii niii! love you lah kak mya! ehh hahaha. thankyou tau join <3 moga ada rejeki menang, kalau tak menang jangan lah serik ambil saya kat seremban! kekekee.

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
  4. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  5. tahniah menang kak mya! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-special.html

    ReplyDelete