Search This Blog

Monday, April 16, 2018

Tempah kad nama yang murah dan menarik dengan MYAGRAPHIC

Assalamualaikum w.b.t. Hai semua. Monday blues ke tu? Kalau Mya, dah tak ada dah istilah monday blues. Sebab memang hari-hari blues. Mungkin Mya patut start menabung semula dan pergi bercuti. Siapa setuju? Tapi, sebelum tu, Mya nak cerita kat awak semua cara nak dapatkan kad nama murah di MYAGRAPHIC. Apa benda pulaklah yang Mya ni nak bebelkan ye? MYAGRAPHIC ni sejujurnya adalah usahasama tiga orang wanita untuk bantu orang ramai yang nak dapatkan kad nama atau apa sahaja design yang nak dicetak dengan kualiti yang terbaik dan dengan harga yang berpatutan.

Tempah kad nama yang murah dan menarik dengan MYAGRAPHIC


Dengan MYAGRAPHIC ni, awak bukan sahaja boleh tempah kad nama peribadi atau bisnes sahaja, malah boleh juga menempah kad jemputan kahwin, tag terima kasih dan stiker untuk kegunaan korang. Beritahu je awak nak tema macam mana, warna apa, semua permintaan akan cuba dipenuhi. Kalau tak percaya, awak boleh cuba tengok contoh-contoh tempahan di MYAGRAPHIC.net ataupun di akaun instagram rasmi mereka : myagraphic

Sebenarnya, yang sebenar-benarnya, Mya nak share yang mereka ni tengah adakan promo #20FOR100 yang mana mereka tawarkan cuma RM20 je untuk 100pcs kad nama. Bukan senang nak dapatkan promo yang BAEKKK macam ni kat tempat lain. Tak ada syarat apa pun. Full color dan kertas berkualiti. Yang penting, book slot sekarang, sebelum jam 11 malam, 18 April ni. Mya dah dapat tempah dan dah dapat Mya punya. Awak punya turn sekarang.
Okeylah, Mya nak sambung selesaikan masalah coding bercelaru ni kejap. Adalah tu tanda semi-colon tertinggal kat mana-mana. Nanti kita sambung sembang lagi di lain masa. Mya nak cerita pasal homestay yang Mya sewa minggu lepas juga. See you later. Roger and Out.

No comments:

Post a Comment