Search This Blog

Wednesday, January 31, 2018

Grand Launching Coolblog Store Opening & Blogger Party di Melawati Mall

9:00 AM 0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. Pada hari sabtu yang lepas, Mya dengan beberapa rakan blogger lain telah dijemput untuk menghadiri Blogger Party yang telah dianjurkan oleh Coolblog Malaysia bersempena pembukaan kedai pertamanya di Melawati Mall. Biasa kita nampak kiosk Coolblog di kebanyakkan kompleks membeli-belah. Jadi, jenama minuman terkenal ini mengambil inisiatif baru dengan membuka satu stesen baru di Melawati Mall.
Dengan tagline #jomcool, Coolblog yang mula diasaskan di Johor Bahru kini telah memiliki lebih 300 kiosk di seluruh Malaysia dengan lima siri pilihan pelbagai rasa yang digemari ramai. Bagi Mya sendiri, minuman blended pertama yang Mya cuba dulu pun dari jenama Coolblog juga. Sebab tu, bila Mya dijemput untuk sama-sama sertai pelancaran kedai pertama Coolblog dan pelancaran minuman edisi terhad Cool Blue tempoh hari, I was so excited and super happy. Rasa macam kesetiaanku selama ini dihargai. 
Majlis yang bermula pada jam 11 pagi tu dimulai dengan ucapan pembukaan oleh CEO Coolblog, Keith Loh, dan diikuti dengan beberapa aktiviti ramah mesra yang sangat menarik dan menyeronokkan. Cuba bayangkan apa yang terjadi apabila geng blogger kena reka satu resepi minuman baru? Pening kepala masing-masing bila kena fikir resepi dalam masa 10 minit. Mya memang dah mengaku kalah awal-awal. Jadinya, memang Mya buat resepi yang boleh dikatakan mudah dan basic sahaja untuk contest tu.
Seperti yang kami semua agak, resepi yang terpilih perlu disediakan menjadi minuman sebenar. Masa tu, memang Mya bersyukur sangat yang resepi Mya tak terpilih. Tak menang pun tak apalah. Nasib baiklah setiap peserta dibantu oleh Coolblog Expert yang memang tak lokek kongsi ilmu. Dapatlah kita tengok berapa kretifnya rakan-rakan blogger mencipta rasa baru. Setiap satunya memang nampak menarik dan sedap.

Seronok rasanya bila dapat berkumpul dengan rakan-rakan blogger yang sekepala dan mudah mesra. Macam dah lama kenal, walaupun hakikatnya, selama ni hanya berbual dalam whatsapp sahaja. Anyway, Mya seru awak semua yang tinggal berhampiran Melawati Mall untuk dapatkan minuman edisi terhad Cool Blue yang sememangnya sedap dan lain dari 25 jenis minuman yang lain, istimewa untuk para peminat dan penyokong Coolblog, hanya sehingga 28 Februari ini. Roger and Out

Sunday, January 28, 2018

[LYRICS] For You - Rita Ora & Liam Payne (Fifty Shades Freed OST)

2:20 PM 1 Comments
[LYRICS] For You - Rita Ora & Liam Payne (Fifty Shades Freed OST), [LYRICS] For You - Rita Ora & Liam Payne (Fifty Shades Freed OST)

For you (Fifty Shades Freed OST)
Rita Ora & Liam Payne

In your eyes I'm alive
Inside you're beautiful
Something so unusual
In your eyes
I know I'm home

Every tear, every fear
Gone with the thought of you
Changing what I thought I knew
I'll be yours for a thousand lives

I'm free as a bird when I'm flying in your cage
I'm diving in deep and I'm riding with no brakes
I'm bleeding your love when you're swimming in my veins
You've got me now

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh ,  For love, till I found you oh

Skin to skin, breathe me in
Feel with your kiss on me
lips are made of ecstasy
I'll be yours for a thousand lives

I'm free as a bird when I'm flying in your cage
I'm diving in deep and I'm riding with no brakes
I'm bleeding your love when you're swimming in my veins
You've got me now

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh,  For love, till I found you oh

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh, For love, till I found you oh

I'm free as a bird when I'm flying in your cage
I'm diving in deep and I'm riding with no brakes
I'm bleeding your love when you're swimming in my veins
You've got me now

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh,  For love, till I found you oh

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh,  For love, till I found you oh

Thursday, January 25, 2018

Main dan Menang dengan Fly & Win CNY Challenge Traveloka

9:15 AM 2 Comments
Assalamualaikum w.b.t. Hai semua. Macam mana mood hari ni? Mya harap awak semua dalam keadaan baik-baik sahaja. Mya sendiri macam mana? Keletihan sikit sebab belum sempat nak berehat dengan betul selepas balik dari Langkawi hujung minggu lepas. Terus kena kejar deadline projek pulak. Okey, I’m dead. Nak sambung cuti lagi, please. Percutian tempoh haripun sebenarnya agak mengejar masa tapi masih terasa sempurna sebab keluarga Mya semuanya ada. Oh ya. Sebenarnya Mya baru dapat tahu Traveloka ada buat contest terbaru. Fly & Win CNY Challenge namanya kalau tak silap Mya. Yang bestnya, contest kali ni dalam bentuk mini game. Serius senang sangat nak join. Tapi, bercakap bab nak menang tu, Mya dari tadi main Fly & Win CNY Challenge ni asyik kalah je.

Sebelum Mya nak cerita tentang cara main yang senang sangat tu, awak semua kenalah ke laman web Traveloka dulu. Yelah. Kalau tidak, mana nak dapat masuk dan main mini game-nye ye dok? So, untuk mudahkan awak, Mya sediakan terus pautan untuk terus ke halaman mini game Traveloka CNY 2018 Contest ni. Tugas awak cumalah perlu login menggunakan akaun Facebook awak yang sah dan awak dah boleh mulakan bermain. Satu benda Mya nak pesan. Waktu main ni, mohon ada kesabaran dan tahap fokus yang tinggi. Mini game ni memang serius mudah je. Tapi, bila dah asyik kalah macam Mya ni, mungkin ada hilang sabar sedikit. Sedikit je la. 

Cara Permainan Fly & Win CNY Challenge Traveloka

Okey, cara nak main pulak, macam Mya cakap dari awal tadi, memang tersangatlah mudah. Awak cuma perlu tap pada skrin *untuk yang menggunakan smartphone* atau klik mouse *untuk yang menggunakan PC*. Syarat utamanya, awak perlu pastikan kapal terbang awak tidak jatuh ke tanah atau terlanggar halangan yang ada dalam mini game ini. Halangan yang mungkin ada terdiri daripada bangunan terkenal yang ada di seluruh dunia, contohnya, Tokyo Tower, Eiffel Tower dan Menara Pisa. Oh ya, halangan bukan sahaja di bahagian bawah, malahan di bahagian udara. Watch out for hot air balloon, kites dan airplane yang mungkin menghalang perjalanan udara awak. Oh ya. Dan awan juga. Eh, macam banyak pulak rahsia mini game ni yang Mya dah share dengan awak semua. Zip mulut balik.
Eh, siapa kata permainan ni hanya terhad kepada mengelak halangan dan terbang di tengah-tengah sahaja? Awak boleh jugak tambah markah awak dengan merebut angpow merah yang kebiasaannya berada di bahagian atas. Jadi, in short, cara mudah untuk faham pemarkahan dalam mini game Fly & Win ni adalah 1 markah untuk setiap halangan yang berjaya dielak dan 10 markah tambahan untuk setiap angpow yang berjaya awak rebut. Just nice and simple. Tapi, agak menguji jiwa. Sabar je la Mya oii. Latihan kesabaran diri namanya ni. Bad temper tu cuba buang sikit.

Tempoh dan Hadiah Fly & Win CNY Challenge Traveloka

Sebelum terlupa, Mya nak beritahu yang contest ni available untuk lebih kurang sebulan je, iaitu mula 22 Januari tempoh hari sehinggalah 28 Februari nanti. Jadi, kalau awak nak menang hadiah bercuti ke Seoul, Korea ataupun berbulan madu di Phuket, Thailand dengan percuma, jom join Mya main mini game ni sekarang jugak. Kita lawan markah siapa lebih tinggi. Nanti pihak Traveloka akan pilih pulak tiga markah tertinggi untuk lawan dalam peringkat GRAND FINALE. Nampak gayanya, kalau Mya betul-betul nak menang percutian ke Korea tu, Mya kenalah practise lebih banyak lagi ni. Sekarang ni macam belum nampak masa depan yang cerah lagi untuk menang. Asyik terlanggar hot air balloon je dari tadi. Terus malu nak submit score. Oh ya. Untuk submit score kepada pihak Traveloka, pastikan awak klik share untuk ajak kawan-kawan Facebook lain pun join sama.
Markah Mya paling tinggi buat masa ni cuma 53 je. Ada jugak Mya tengok kawan-kawan lain yang dah cecah 100 dan ke atas. Sebab tu, Mya rasa tercabar sangat-sangat. Tak adalah nak kata yang Mya ni mobile gamers atau apa, tapi kalau nak difikirkan teknikal game yang hanya melibatkan tap-tap dan mengelak halangan, buatkan Mya rasa geram sebab masih belum berjaya kumpul markah yang banyak. Tapi biasanya, lagi kita nampak game tu simple, lagi mencabar sebenarnya. Sebab tu, Mya kurang main game dalam PC atau mobile ni. Terus pilih physical game yang Mya rasa lebih yakin boleh menang berbanding game dalam skrin ni.

Apa-apapun, Mya nak seru semua kawan-kawan dan rakan pembaca sekalian untuk join sama dalam contest kali ni. Siapa yang dah main tu, bolehlah kongsikan markah tertinggi awak semua dalam ruangan komen di bawah ni. Mana tahu, ada dalam kalangan pembaca blog Mya ni yang berjaya memenangi salah satu daripada tiga hadiah utama. Bolehlah nak tumpeng bangga sipi-sipi. Mya pun nak teruskan lagi main sampai dapat markah yang cantik sikit. Dapat ke Pulau Langkawi sekali lagi pun dah cukup terbaik dah untuk Mya. Al-maklumlah, hati dan jiwaku masih tertinggal di sana, walaupun jasad dah mula bekerja sejak Isnin lagi. Jangan lupa share markah awak kat komen tau. Roger and Out.

Thursday, January 11, 2018

Abadikan kenangan dengan photobook dari LifeBuuk

9:43 PM 1 Comments
Assalamualaikum w.b.t. Excited pulak hari ni nak bercerita. Sebabnya, barang yang Mya tunggu-tunggu sejak minggu lepas dah sampai kat tangan Mya hari ni. Maka, excited tu memang tak terkiralah jadinya. Mana-mana reader yang ada follow akaun instagram Mya mesti dah boleh teka apa barangnya tu, kan? Okeylah. Sebenarnya, minggu lepas Mya ada submit order pada LifeBuuk. Dan Mya baru je dapat photobook tu. Sumpah puas hati. Macam tak nak lepas pun ada.
Yang buat Mya suka sangat dengan photobook dari LifeBuuk ni sebenarnya sebab gambar-gambar tu dicetak atas kertas gambar, bukan atas kertas macam photobook lain. Siap boleh koyak kalau rasa nak bagi gambar tu pada orang lain. Kualiti gambar pulak memang ikut resolution gambar. Kalau resolution rendah, gambar pecah-pecah yang awak upload dan submit, yang itulah yang awak dapat. Kalau awak upload gambar yang cantik, resolution pun nice, maka cantiklah gambar yang awak dapat. Dah macam hipotesis pulak.

Cara nak guna aplikasi pun tak susah. Setiap step ada disediakan arahan pendek. Cuma download aplikasi, kemudian daftar masuk. Bila dah berjaya, awak akan nampak ada ikon 3 garis lintang pada bucu bahagian kiri atas. Klik icon tu dan nanti akan keluar beberapa menu macam dalam gambar kat bawah ni. Klik pada menu yang atas sekali untuk create draft baru. Dalam draft ni nanti, awak boleh pilih gambar mana awak nak dan adjust sudut macam mana awak nak print. Memang senang sangat guna aplikasi LifeBuuk ni. Oh, ya! In general, satu photobook max 50 keping gambar untuk RM28. Berbaloi-baloi.
Sekarang ni, habis satu geng semua ikut nak buat. Nak buat hiasan photobooth masa wedding katanya. Ingatkan Mya sengaja nak buat untuk suka-suka. Tengok-tengok jadi idea untuk kawan-kawan pulak. Glad that I did help you girls dalam mencari idea. Tak sabar pulak nak tengok idea masing-masing untuk majlis nanti. Nanti Mya tengok lagi kalau ada benda best lain yang boleh Mya kongsi, okey? Roger and Out.

Sunday, January 7, 2018

Azam menabung 2018

7:28 PM 5 Comments
Assalamualaikum w.b.t. Hari ni dah genap seminggu kita masuk ke tahun baru 2018. Tengok kawan-kawan dalam facebook, instagram, even rakan blogger lain semuanya pasang niat nak menyimpan duit. Yang ibu bapa, semuanya menyimpan demi masa depan anak-anak. Yang bakal menamatkan zaman bujangnya, sudah tentulah menyimpan demi majlis yang nak dilangsungkan. Yang nak melancong dan membeli ruamh atau kereta pun semestinya ada. Memang variety-lah niat masing-masing nak menabung ni.

Tapi, Mya sebenarnya lagi suka tengok teknik menabung masing-masing. Ada yang ikut teknik mingguan. Ada yang gunakan teknik tarikh harian. Yang paling latest tadi, Mya terbaca yang ada seorang lelaki ni menyimpan sehingga RM4380 selama 245 hari. Itupun beserta dengan niat nak berhenti merokok. Jadi, setiap kali hati nak beli rokok, dia akan masukkan duit tu dalam tabung. Seorang kenalan Mya pula, menyimpan duit RM20. Jadi, setiap kali duit tu dapat ke tangannya selepas shopping, memang duit tu akan masuk dalam simpanannya.
Mya punya niat tahun ni lebih kurang sama je dengan tahun-tahun sebelumnya: nak bercuti pusing satu Malaysia, termasuklah Sabah dan Sarawak. Jadi, Mya nak menyimpan sebanyak mana yang mampu sehingga bulan Jun ni dahulu. Moga-moga dipermudahkan. Tengah berusaha menjayakan tabung hijau (RM5) dan tabung duit syiling. Nanti bulan enam selepas raya baru kita korek tabung ye. Minta-minta tak cepat patah semangat macam tahun-tahun sebelum ni. Mohon juga anak-anak buah tak minta duit raya banyak-banyak tahun ni. 

Tak kira apa pun niat atau cara yang kita gunakan, Mya doakan agar kita semua berjaya mencapai misi yang kita tumpukan sangat tu. Jangan cepat patah semangat, okey? Nampaknya lepas ni kena kurangkanlah perangai trip tak dirancang macam semalam tu. Good luck to all of us. Roger and Out.

Thursday, January 4, 2018

Senarai Peserta Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

8:32 PM 15 Comments
Assalamualaikum w.b.t. Dalam entri ni Mya nak senaraikan blog peserta yang sudah turut serta dalam Mystery Giveaway by www.myafarisha.com yang bakal berakhir pada 8 Januari nanti. Tinggal 4 hari sahaja lagi. Jadi, bagi rakan-rakan blogger yang masih belum menyertai giveaway Mya kali ni, jom join cepat-cepat sebab hadiah misteri bernilai RM100 sedang menanti pemenang bertuah.
  1. http://www.lubukseni.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  2. http://aztieyshana.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  3. http://aimanziyad.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  4. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  5. http://bidadarisado.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  6. http://www.leaazleeya.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  7. http://www.umifuzy.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  8. http://www.apekinah.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  9. https://ohthrillers.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  10. http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  11. http://theieraziera.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  12. https://berstoryatsini.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  13. http://www.raydahalhabsyi.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  14. http://caramelmacchiyato.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  15. http://aninashyqinlife.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  16. http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  17. http://queensyanis.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  18. http://azlanbahar.com/contest/mystery-giveaway-www-myafarisha-com/
  19. http://farhannajafri.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  20. https://misspurple17.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  21. http://www.mrspip.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  22. http://www.hakimramli.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  23. http://www.pokcikblogger.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  24. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  25. http://mincrumbs.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  26. http://www.bondezaidalifah.com/2017/12/mystery-giveaway-bt-wwwmyafarishacom.html
  27. http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  28. http://ctroxalynna.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  29. http://justanotherrandomchapters.blogspot.my/2017/12/7-mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  30. http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  31. http://chiizu-san.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  32. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  33. https://jombercontest.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  34. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  35. http://www.jiakreatifelt.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom_35.html
  36. http://jomjoingafw.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  37. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  38. http://abeautybutabeast.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  39. https://mrsablogstori.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  40. https://messarah.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  41. http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  42. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  43. http://nazatul-nashya.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  44. https://cikash.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  45. http://www.mariafirdz.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  46. http://www.mamapipie.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  47. https://asyiqin89.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  48. https://nnizati.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  49. https://ridoaritoka.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  50. http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  51. https://smoochiemallow.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  52. ladyinredplanner.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  53. http://ciknurul23.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  54. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  55. http://cikdylah.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  56. http://airahsyahirah.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  57. http://iyou90.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  58. http://dhieranottie.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  59. http://masturanasarudin.blogspot.com/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom-8.html
  60. https://rodiahamir.blogspot.my/2017/12/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  61. http://at-tarmizi.blogspot.my/2018/01/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  62. http://www.sayidahnapisah.com/2018/01/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  63. http://www.maisarahsidi.com/2018/01/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  64. http://penselduabee.blogspot.com/2018/01/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html
  65. https://izahafizah.blogspot.my/2018/01/mystery-giveaway-by-wwwmyafarishacom.html

Tuesday, January 2, 2018

[LYRICS] Rewrite the Stars - Zac Efron ft Zendaya (The Greatest Showman OST)

11:00 AM 1 Comments
LYRICS Rewrite the Stars - Zac Efron ft Zendaya The Greatest Showman OST, LYRICS Rewrite the Stars - Zac Efron ft Zendaya The Greatest Showman OST

Rewrite the Stars Lyrics
Zac Efron ft Zendaya
(The Greatest Showman OST)

You know I want you
It's not a secret I try to hide
I know you want me
So don't keep saying our hands are tied

You claim it's not in the cards
But fate is pulling you miles away
And out of reach from me
But you're here in my heart
So who can stop me if I decide
That you're my destiny?

What if we rewrite the stars?
Say you were made to be mine
Nothing could keep us apart
You'd be the one I was meant to find
It's up to you, and it's up to me
No one can say what we get to be
So why don't we rewrite the stars?
Maybe the world could be ours
Tonight

You think it's easy
You think I don't want to run to you
But there are mountains
And there are doors that we can't walk through
I know you're wondering why
Because we're able to be
Just you and me
Within these walls
But when we go outside
You're going to wake up 
and see that it was hopeless after all

No one can rewrite the stars
How can you say you'll be mine?
Everything keeps us apart
And I'm not the one you were meant to find
It's not up to you
It's not up to me
When everyone tells us what we can be
How can we rewrite the stars?
Say that the world can be ours
Tonight

All I want is to fly with you
All I want is to fall with you
So just give me all of you

It feels impossible 
(It's not impossible)

Is it impossible?
Say that it's possible

How do we rewrite the stars?
Say you were made to be mine?
Nothing can keep us apart
Cause you are the one I was meant to find
It's up to you
And it's up to me
No one can say what we get to be
And why don't we rewrite the stars?
Changing the world to be ours

You know I want you
It's not a secret I try to hide
But I can't have you
We're bound to break and
My hands are tied