Search This Blog

Monday, December 4, 2017

# blogosphere

Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi

Assalamualaikum w.b.t. Jom kita join Comeback Giveaway by Raydah Alhabsyi ni. Mya suka tengok blog beliau. Sebab nampak kemas dan teratur. Bila tengok blog sendiri, macam nak tampar-tampar je muka ni. Tak tahulah antara malas atau tak rajin. Malu je nak bagitahu orang yang Mya ni programmer kalau tengok template blog sendiri. Anyway, kawan-kawan yang lain pun boleh join giveaway ni dengan klik pada banner di bawah ni sebelum 20 Disember ni ye. Jom join cepat-cepat. Roger and Out.

8 comments:

  1. thnk you so muchhh. semoga bertuah tau. blog ni just nice la. hahaha aduii

    list participant dah update kt tau

    http://www.raydahalhabsyi.com/p/comeback-giveaway-lovely-participants.html

    ReplyDelete
  2. oh lupe nak gtau. dah follow sini jugak. #781

    ReplyDelete
  3. Good luck awak :) Follow awak dari segmen yang sama. Salam kenal dari Penang, follower yg ke #787

    https://fatinshahrizam.blogspot.my/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  4. good luck..

    salam singgah dari http://www.umifuzy.com/2017/12/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum, singgah dari segment yang sama
    https://rodiahamir.blogspot.my/
    Alang-alang tu saya dah follow awak. Salam Perkenalan.

    ReplyDelete
  6. good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete