Search This Blog

Monday, November 6, 2017

# info # makan

McDonalds kembali dengan Horlicks McFlurry

Assalamualaikum w.b.t. Siapa yang dah cuba desserts terbaru dari McDonalds yang baru je mula keluar mulai 24 Oktober yang lepas? Mya pun baru dapat tahu semalam bila kawan baik Mya beritahu yang dia ternampak di instagram kawannya. Bila dengar je nama dia Horlicks McFlurry, Mya terus jadi spy dan buka laman web McDonalds. Dah lebih seminggu rupanya Horlicks McFlurry ni keluar and Mya sebagai peminat Horlicks sangat kecewa dengan diri sendiri sebab tak ambil tahu *drama sangat*

McDonalds kembali dengan Horlicks McFlurry

Jadinya, dah alang-alang semalam Mya keluar dinner dengan kawan baik berdua tu, geng A2ZTRIO terus terjah McDonalds dan order Horlicks McFlurry seorang satu *seorang lagi tak makan manis, jadi beli dua je* Punyalah tak sabar. Dapat tahu terus pergi beli. Macam gelojoh pulak bila fikir balik. Tapi, Mya ada terbaca yang McDonalds akan jual McFlurry yang ni untuk limited time. Sebab tu laju je ajak kawan berdua tu pergi cari malam tadi jugak. Yang menambahkan lagi rasa sedap tu ialah, bila kawan kita yang belanja. Macam double rasa keenakkannya.
Oh ya. Kepada peminat-peminat Horlicks tu, bolehlah pergi beratur di kaunter McDonalds cepat dan dapatkan Horlicks McFlurry ni dengan harga RM5.99. Maklumat lanjut di laman web McDonalds. Roger and Out.

10 comments:

  1. sedapnyaa.. kena cuba ni sebab peminat setia horlicks

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  2. Sedap tak Mya..Haritu mc donalds ada keluar mc flurry flavour apa ke?tak ingat la pulak tapi yang kak fiezz ingt manis gilerrr..

    ReplyDelete
  3. Kak ana pun br tau ni. Kena terjah cepat2 nampaknya ni.

    ReplyDelete
  4. Fav Fatin ni... Harus kena beli yummy

    ReplyDelete
  5. nampak macam sedap tapi bila fikir2 tang kemanisannya, x jadi la plak nak beli... akak jenis yg x brapa nak suka makanan terlalu manis..

    ReplyDelete
  6. oh sebelum ni mmg ada ek mc fluryy horlicks..tk prasan

    ReplyDelete
  7. Siqah tak pernah cuba lagi!! Pergi McD beberapa kali dah tapi entah kenapa masih tak order lagi mcflurry horlicks. Hope boleh merasa sebelum dah takde.

    ReplyDelete