Search This Blog

Thursday, November 2, 2017

# fashion

LANAFIRA : Butik pakaian muslimah online dengan harga berpatutan

Assalamualaikum w.b.t. Hello semua. Hope you guys have a very wonderful Thursday. Sekarang ni musim gaji pun dah masuk untuk geng sektor swasta. Dan bagi yang selalu tak ada masa untuk membeli belah di butik fizikal macam Mya ni, biasanya lagi senang dan suka untuk shopping di butik online. Tambah-tambah sekarang ni ada pelbagai platform dan butik muslimah online. Jadinya, tersangatlah mudah kerja Mya nak mencari pakaian muslimah tanpa bergerak ke mana-mana pun. Tapi, sekarang ni, Mya nak share pasal satu butik muslimah online yang menawarkan pakaian muslimah yang trendy dengan harga mampu milik, called LANAFIRA.

LANAFIRA : Butik pakaian muslimah online dengan harga berpatutan

Mya mula kenal LANAFIRA ni beberapa bulan lepas. Buka je website dia, Mya terus nampak kebaya moden dengan peplum yang ada di laman utama tu. Disebabkan Mya memang suka tengok baju peplum, Mya terus masuk and scroll habis semua baju yang ada. Harga pun memang boleh tahan berpatutan. Ini kalau geng mak dara Mya masuk ni, mahunya diborong habis kebaya yang ada untuk buat baju  bridesmaids untuk kenduri akan datang. Memang mereka la orangnya bila bab borong baju sedondon sekampung ni. Apatah lagi bila ada warna dan trend yang berkenan di hati.
Tengok jelah gambar yang Mya selitkan kat atas tu. Mya dah lama aim peplum warna krim tu. Tunggu masa nak grab je. Tapi Mya nak pesan ni. Jangan lambat-lambat grab. Sebab baju-baju kat LANAFIRA ni semuanya hot-selling item tau. Itu baru satu dua baju yang Mya sharekan kat sini. Kalau awak nak tengok banyak-banyak lagi, boleh bukak laman web rasmi LANAFIRA iaitu www.lanafira.com terus. Ataupun, kalau awak suka usha gambar kat instagram tu, teruskan dengan mencari @lanafiraofficial. Tapi, kalau awak tersangkut dan berminat nak beli baju tu, jangan salahkan Mya. Teruskan je dengan niat murni anda tu. Hehe. Oh ada satu lagi. Awak boleh juga like page LANAFIRA (www.facebook.com/lanafiraofficial) untuk update fesyen terkini dan lain-lain. Dah dah. Mya nak sambung shopping ni. 

4 comments:

  1. baju2 di lanafira boleh tahan cantik ....

    ReplyDelete
  2. Memang cantik cantik baju kt LANAFIRA ni. Cikla suka yang dress labuh tu. Cantik sgt.

    ReplyDelete
  3. Cantiknya peplum! Suka tengok orang pakai peplum. Siqah tak sesuai pakai peplum ni. :D

    ReplyDelete