Search This Blog

Tuesday, September 19, 2017

# personal

Segmen Bloglist Oktober

Assalamualaikum w.b.t. Hai semua. Mya kembali dengan segmen baru yang agak ringkas dan mudah untuk disertai. Tujuan segmen kali ini pun adalah demi mengeratkan silaturahim antara rakan-rakan blogger, baik yang baru mahupun yang sudah lama menyertai dunia penulisan maya ni. Malahan, jika awak terpilih untuk disenaraikan dalam bloglist mana-mana blog, awak sebenarnya menempah peluang untuk menaikkan blog awak sendiri.
Untuk segmen kali ini, Mya akan pilih beberapa blog untuk dimasukkan dalam bloglist Mya untuk bulan Oktober nanti secara random. Jangan risau. Tiada unsur pilih kasih, pilih bulu, atau pilih apa sahaja yang berunsurkan rasuah, duit kopi dan sebagainya. Mya akan pilih secara cabutan kertas untuk berlaku adil kepada semua. Bagi merancakkan lagi segmen kali ni juga, Mya akan pilih dua orang yang akan mendapat hadiah misteri daripada Mya. Apa hadiah tu? Adalah. Dah nama pun hadiah misteri.

Syarat penyertaan sangat mudah.
  1. Follow blog ini
  2. Follow instagram , google+ dan facebook page
  3. Tinggalkan link blog awak di bahagian komen.
  4. Tak perlu buat entri pun.
  5. Blog yang terpilih perlu letakkan link blog Mya dalam bloglist-nya juga.
Senang sangat kan? Jadi, marilah beramai-ramai join segmen ini yang akan berlangsung mulai 19 hingga 30 September nanti. Manalah tahu. Jika tidak terpilih dalam senarai bloglist, awak mungkin berpeluang menang hadiah misteri daripada Mya.

19 comments:

  1. hai mya.. akak nak join!

    www.ceritaita.com

    ReplyDelete
  2. Dah polo semua mya..
    From AS www.annursyuhadah.com

    ReplyDelete
  3. Sy join...

    http://www.kmieyabdulrahman.net/
    http://www.kaymiey2428.blogspot.com/
    http //www.pokucu.com/

    Terima kasih...

    ReplyDelete
  4. https://belogsjm.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-by-mya-farisha.html

    ReplyDelete
  5. Hi! Nk join Masturanasarudin.blogspot.com/

    Check blog awk dlm bloglist sy..hehe.. http://masfvome.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-by-mya-farisha.html

    ReplyDelete
  7. Done :)

    http://messarah.blogspot.com/

    ig: princessserraa

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum,saya join ya! :D

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  9. join :D follow back okay ^^
    ig: https://www.instagram.com/fhatinamelia/

    ReplyDelete
  10. dah join :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  11. join kak mya! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober-mya-farisha.html

    ReplyDelete
  12. Dah follow semua..

    https://puankuci.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. join :)

    https://sweetepalhijau.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. joinnn

    http://www.mialiana.com/2017/09/segmen-bloglist-oktober.html

    ReplyDelete
  15. om join :)

    https://ombakbergigis.blogspot.my/2017/09/segmen-bloglist-oktober-by-mya-farisha.html

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mya...mama dtg join yer...

    https://maszull.blogspot.my

    ReplyDelete