Search This Blog

Monday, July 10, 2017

Mini Giveaway : Duit Raya

Assalamualaikum w.b.t. Tadi dah serius, kita tukar mood santai sikit petang ni. Dah lama Mya tak join giveaway and segmen kat blog kawan-kawan blogger. So, dah alang-alang melintas kat Reading List tu, Mya tumpanglah join sekali. Tumpang tuah Kak Lea. Manalah tahu boleh menang *kihkih* InsyaAllah. Ada rezeki tertulis untuk Mya, adalah kan.

Klik banner untuk join
Memanjangkan mini giveaway ni baru bermula, makanya, ada banyak sangat masa lagi untuk awak semua ikut Mya join mini giveaway ni. Ada rezeki, entah-entah, awak yang menang duit raya dari Cik Tashira nanti. So, klik je banner tu untuk join ye

3 comments:

  1. singgah dari GA yg sama..good luck
    https://ohthrillers.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete
  2. Good luck singgah dari GA sama
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/mini-giveaway-duit-raya.html

    ReplyDelete