Search This Blog

Wednesday, June 21, 2017

# personal

Senarai Pemenang Giveaway Raya by Mya & Friends

Assalamualaikum w.b.t. Salam ramadhan ke 26 kepada semua reader yang setia dengan blog Mya ni, walaupun jarang-jarang Mya update. Terima kasih yang tak terhingga Mya ucapkan kepada semua. Untuk entri kali ini, Mya nak umumkan keputusan akhir Giveaway Raya by Mya & Friends yang baru je tamat pada 19 Jun yakni Isnin lepas. Tapi, sebelum tu, Mya nak ucapkan terima kasih kepada 62 penyertaan yang telah dihantar dan juga kepada 5 sahabat AFB yang sudi sponsor giveaway kali ini. Dah bersedia semua? Jeng jeng jeng...


Senarai Pemenang Giveaway Raya by Mya & Friends


Tempat Pertama:
http://www.leaazleeya.com/

Tempat Kedua:
http://www.maisarahsidi.com/

Tempat Ketiga:
http://mulan-sahbanu.blogspot.my/

Tempat Keempat:
http://ciknurul23.blogspot.my/

Tahniah kepada semua pemenang yang sudah berjaya. Yang tak berjaya tu, takpe. Teruskan join giveaway atau segmen lain yang akan dianjurkan oleh kami berenam diblog masing-masing. InsyaAllah, rezeki yang ditulis untuk kita takkan salah alamat.

P/S: Diminta semua pemenang untuk hubungi Mya di Facebook Page ye

21 comments:

  1. wahh...tahniah buat yg terpilih jd pemenang..bertuah

    ReplyDelete
  2. wah tahniah yg menang.. akak lupa nak join.. alahai.. sory mya.. berganda2 rezeki lea bulan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak ita.. Syukur sgt.. rezeki baby..

      Delete
  3. Allahuakbar... Syukur Alhamdulillah.. Tak sangka terpilih.. Thankz mya n semua sponsor.. Moga korang dimurahkan dan dilimpahkan rezeki yg halal.. :) Nanti akak pm detail ye..

    ReplyDelete
  4. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang ...

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang. 😘😘

    ReplyDelete
  6. Tahniah pada semua pemenang... =)

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki Ramadhan. terpilih sebagai pemenang. tenkiu mya dan penaja-penaja yang lain. semoga dilimpahkan rezeki

    ReplyDelete
  9. Tahniah kpd semua pemenang. Alhamdulillah rezeki syawal :)
    Terima kasih kpd penaja.. smoga dimurahkan rezeki selalu

    ReplyDelete