Search This Blog

Thursday, June 1, 2017

# personal

Rezeki Ramadhan Mya

Alhamdulillah. Syukur ya Tuhan atas rezeki yang Kau tuliskan ke atasku. Serius Mya agak terkejut masa ternampak pengumuman pemenang Bloggers' Video Contest by Milagro Coffee tu tadi. Well, niat sebenar cuma nak habiskan masa dengan scrolling Instagram dari atas ke bawah sementara tunggu giliran nak solat di surau sahaja tadi *hehehe* 

Sebenarnya pertandingan ini dah agak lama dijalankan. Dan niat Mya semasa menyertai pertandingan ini pun sekadar suka-suka dan mahu menyokong aktiviti rakan-rakan blogger lain. Jujur. Mya langsung tak ada idea bagaimana mahu menyiapkan satu video yang menarik. So, at the end, Mya just decided untuk buat je video sebagaimana yang awak semua boleh lihat di Facebook rasmi Milagro Coffee atau pun di channel Youtube Mya.


Jadinya, bila diisytiharkan terpilih sebagai pemenang tempat ketiga untuk pertandingan ni, perasaannya, ya Allah. Gembira campur bangga sebab video kemahiran seni Mya tu terpilih. Terima kasih kepada geng #afbdotmy yang support. Dan terima kasih juga buat pihak Milagro Coffee yang memilih video Mya.

p/s: Tahniah juga buat geng #afbdotmy :
Kak Uyul dan Kak Linda yang menang tempat pertama dan kedua,

6 comments:

  1. Tahniah sis mya.. Semoga murah rezeki selalu..

    ReplyDelete
  2. wahhh.. tahniah ya...

    psssttt... terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #30.

    Blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2017/05/senarai-url-blog-30.html

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari ini. Gud luck.

    - Mia Liana

    ReplyDelete