Search This Blog

Thursday, June 1, 2017

GIVEAWAY POSKAD ANIMASI AIDILFITRI BY BONDE ZAIDALIFAH

Assalamualaikum semua. Hari ni dah masuk Ramadhan keenam? Macam mana setakat ini? Ada yang sakit-sakit ke? Buat-buat sakit? Yang demam, batuk, sakit tekak dalam bulan puasa ni,harap bersabar dan bertahan. Insya-Allah segala kesakitan tu dipandang Allah. Yang buat-buat sakit tu, lempang nak?

Anyway, Mya sebenarnya nak ajak awak semua join satu giveaway yang best ni. Sempena bulan Ramadhan tahun ini, Pos Malaysia dah tampilkan satu kelainan dalam dunia kad raya tradisional apabila menampilkan kad raya animasi yang menggunakan kaedah Augmented Reality. Atau bahasa melayunya, bila kita halakan smartphone pada kad raya ni, imej akan berubah kepada video dengan iringan muzik.

Klik banner untuk join

Nak tengok atau nak dapatkan lebih maklumat lanjut mengenai kad raya animasi dari Pos Malaysia ni? Klik banner kat atas ni ya. Nak join giveaway pun sempat lagi ni. Semoga raya kali ini lebih meriah, lebih berseri dalam dunia era teknologi yang kian berkembang. Assalamualaikum w.b.t.

3 comments:

  1. terima kasih kerana memeriahkan GA Bonde, senarai pemenang telah diumumkan...

    http://www.bondezaidalifah.com/2017/06/keputusan-giveaway-poskad-animasi.html

    ReplyDelete
  2. jemput join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2017/06/giveaway-mengejar-lailatul-qadar.html

    ReplyDelete
  3. jalan2 dari giveaway yang sama

    http://www.mialiana.com/2017/05/giveaway-poskad-animasi-aidilfitri-by.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete