Search This Blog


Template dan Header baru untuk blogger Lyana

Assalamualaikum and hello to all my favorite people. Sendu sangat blog ni sekarang, kan? Sorrylah uolls. Since dah dapat kerja ni, macam tak ada peluang sangat nak update blog. Sebab Mya kena belajar programming language baru. Dengan si manja *laptop Mya* ni buat hal pulak. Tak pepasal, Mya jadi lambat nak catch up dengan orang lain belajar sama. Orang dah sampai London, Mya sangkut lagi kat imigresen *dah macam sangkut blacklist PTPTN tak bayar pulak rasanya ni* Sabarlah duhai hati. 

Saja nak bagitau awak semua yang sebelum masuk kerja haritu, Mya sempat tolong editkan template untuk blog cik Lyana Ishak kita yang comel ni. Termasuklah dengan headernya sekali. Bukanlah pakar pun bab ni. Tapi, cukup lega dan happy teramat bila tuan punya blog suka tengok blog beliau yang sekarang. Yang paling buat mata keluar love-love adalah bila Cik Lyana puji header yang kita buatkan untuk dia. Dia suka sangat katanya. Mya pun jadi double suka lah.

Jom usha blog cik Lyana pulak

Thanks Kak Lyana Ishak for believing in me masa amanahkan Mya tolong editkan template dan buatkan header baru. Siap promote Mya pada blogger lain lagi untuk designkan header. Rasa terharu sangat ni *menangis kat bucu bilik* Okeylah. Dah boleh stop merapu ni. Sila buat kerja anda sekarang, cik Mya. Moga terus bertabah hadap coding.

5 comments:

  1. Wahh cantik cantik! Bersih je warna blog hahaha

    ReplyDelete
  2. Cun... Putih bersih. Sejuk mata memandang.. Hihi.. Good job mya...

    ReplyDelete
  3. Memang cantik. Dari dulu saya nak belajar buat template sendiri tapi asyik gagal je. Hu sedih

    ReplyDelete

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates