Search This Blog


Teringin nak makan desserts by CikWa

Hari ni kita berjalan jauh sikit sampai Langkawi semata-mata nak cerita pasal desserts yang kawan Mya buat ni . Memang sedap, marvelous to the max. Harga tak payah nak banding. Sebab , bahan yang digunakan memang berkualiti dan rasanya memang terbaik dari ladang. Orang cakap, don't judge a cake by it's topping. Tapi, kalau tengok desserts yang CikWa ni buat, dari topping sampai ke cebisan terakhir, mesti akan puji sedap tak berhenti. 


Sedap dia memang tahap tak ingat. Sampai Mya sanggup pergi self-pickup kat CikWa sendiri di Langkawi. Nampak tahap sedapnya macam mana sampai Mya sanggup bayar duit tambang feri? Beli 6 pieces pun still tak cukup sebab berkongsi dengan orang lain. Mulut masing-masing pakat ulang "Sedapnya." berkali-kali. Nasib tak berebut.

Sekarang ni, bila dah balik Perak ni, mula rasa nak nangis bila scroll newsfeed Facebook. Sebab setiap hari mesti ada gambar desserts CikWa ni melintas. Tak tahu macam mana lagi dah nak explain seksanya jiwa bila duduk jauh dari CikWa and tak boleh nak order sebab tak boleh post ke Perak. CikWa, tunggu I datang sana naa!

Bagi awak yang ingin bercuti ke Langkawi atau masih stay di Langkawi and craving for good dessertsboleh hubungi CikWa yang manis ni sendiri di Whatsapp 01116656447But , do order 24-48 hours earlier, okay? Oh, ya. Sekarang CikWa tengah open order. Baik pergi join cepat kalau awak dah berniat nak ke Langkawi dalam masa terdekat ni.

WAWA HASIM
01116656447
ULU MELAKA, LANGKAWI

1 comment:

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates