Search This Blog


Bateriku.com bantu wanita hadapi masalah bateri kereta kong

Nak teriak rasanya. Dah kenapa pulak dengan Mya ni, kan? Start entry terus mengadu nak menangis. Mana taknya? Kereta tiba-tiba tak mahu hidup langsung. Bateri kereta kong teruk ya amat. Nasib baik waktu tu siang. Bolehlah lagi nak panggil kawan, nak minta tolong. Cuba bayangkan kalau masa nak jadi tu, waktu dah tengah malam. Masa baru balik kerja ke, balik dari mall ke or balik dari cinema tengah malam ke. Kalau berteman tak adalah nak ngeri sangat. Kalau macam tadi? Seorang diri? Memang berchentalah rasanya kalau nak kena hadap masalah bateri kereta kong ni seorang.

Dahlah selalu sangat dengar kawan-kawan cerita ada operator servis kereta yang dengan tanpa rasa bersalahnya ketuk harga pada pelanggan. Tambah-tambah lagi dengan driver perempuan, yang kebanyakkan tak ambil tahu pasal kereta. Pandai bawak je. Bayangkanlah, berapa banyak duit kena tipu bila manusia-manusia ni ambil kesempatan, kenakan sampai dua kali ganda harga bateri tu. Takkanlah bateri Perodua Kancil Mya ni sampai RM 300, kan?

Kenapa bateriku.com bantuan terbaik untuk wanita?


bateriku.com bantu wanita hadapi bateri kereta kong

I was lucky bila ada kawan yang recommend servis bateriku.com ni. Memang rasa super duper selamat sangat. Mereka ni, memang dari gaya kerja tu dah nampak berpengalaman dan sangat jujur. Mana lagi nak dapat perkhidmatan kelas pertama macam ni? Bayangkan ya. Daripada mula-mula step pemeriksaan, sampailah ke penghantaran dan pemasangan, semuanya PERCUMA. No kidding. Mereka ni ambil duit harga bateri saja. Kalaulah kononnya masa periksa tu, bukan bateri yang masalah, mereka ni tak ambil caj apa-apa pun langsung.

bateriku.com bantu wanita hadapi bateri kereta kong | staff yg berpengalaman

Tak tahu nak kata lega macam mana lagi. Siap ada staff yang tolong teman sementara tunggu bantuan lain sampai pulak tu. Lepas ni nak pindah negeri pun tak risau dah. Sebab warranty bateri dari bateriku.com ni boleh pakai di mana-mana negeri, selagi kawasan tu dalam liputan bateriku.com. Macam sekarang ni, beli dengan cawangan Ipoh. Katakanlah nanti *minta dijauhkan* kalau tengah lepak kat Shah Alam, kereta breakdown. Boleh je tuntut kat cawangan Shah Alam. Tapi, adalah terma dan syarat-syarat dia.

To all my ladies, awak semua sangatlah digalakkan untuk gunakan servis bateriku.com ni. Bukan apa. Selain nak elak dari kena ketuk dengan pomen tak bertauliah, keselamatan pun penting juga. Panggil je staff bateriku.com yang baik hati dan jujur ni tolong awak semua dari mula sampai habis. Hati pun tenang. Duit pun selamat. Serius tau ni. Artis pun ramai dah pakai servis mereka.

bateriku.com bantu wanita hadapi bateri kereta kong | testimoni

Eh, sebelum terlupa, Mya nak bagitahu ni. Bateriku.com dah ada aplikasi sendiri tau. Boleh check jenis bateri yang sesuai dengan model kereta dan banyak lagi fungsi yang lain. Klik je sini untuk download apps.

NAK TUKAR BATERI KERETA?
#JanganTukarDulu
MUNGKIN BATERI OK LAGI !
#DapatkanKepastian
#GetSecondOpinion
JIMATKAN DUIT ANDA

Panggil BATERIKU.COM @ Tol Free 1-800-22-2324 | Whatsapp 012-245-8027 & 019-699-8279

Mereka datang ke lokasi anda | Pemeriksaan PERCUMA | Tidak perlu beli bateri & DIJAMIN tiada sebarang caj sekiranya bateri anda masih elok.

Isnin ~ Ahad | 7am~1am | Johor ke Perlis

Anda berminat menyertai BATERIKU.COM di seluruh negara ?? Sila mohon secara on-line di www.bateriku.com >> Dealer >> Runner ( Full Time/Part Time/Freelance) >> Rakan Wokshop >> Rakan Tow Truck

6 comments:

  1. berguna sangat waktu2 kecemasan kena simpan number siap2

    ReplyDelete
  2. Sy mmg pelanggan bateriku ni. Harga & warranty mmg sgt ok klu compare dgn kedai di luar sana

    ReplyDelete
  3. Bagus service bateriku.com. Kena simpan no tel dalam HP nih 😁

    ReplyDelete
  4. Bagus ada servis macam ni. Membantu kita kaum wanita yang sememangnya zero bab ni.

    ReplyDelete

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates