Search This Blog


Whatsapp dah jadi Instagram ?

On je data phone pagi ni, benda pertama yang keluar dalam whatsapp group hari ni adalah Whatsapp status. Nampaknya, bukan Facebook saja yang alami perubahan. Sampai Whatsapp pun terkena bahananya. Layankan sajalah apa yang developer ni nak ketengahkan. Nanti, lama kelamaan akan basi juga trend ni *kisah sedih seorang developer*. Live Story di Instagram pun sekarang dah jarang-jarang digunakan. Ya lah. Kita bukan artis atau orang famous. Buat Live Story pun tak ada yang tengok #hujanhujanmukasedihmukasedih



Anyway, Mya dah cuba pun sebenarnya Whatsapp Status ni. Fungsinya lebih kurang seperti Stories di Instagram saja. Sesuai sangatlah untuk mereka yang gemar atau kerap menukar status. Cuma kalau disuruh memilih, Mya lagi sukakan Stories. Sebab icons yang ada di Stories lebih comel #senyumtayanggigi

6 comments:

  1. dayah pun baru update whatsapp tadi..adoiii tak sangka dah jadi macam fb dan instgram..sabor jer la..haha

    ReplyDelete
  2. ramai betul yg dok bercerita pasal wasap baru ni.. Kene apdet jugak la pasni.. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Akak pun tgah pening tgok whatsaap siap ada status..haih...semua dh jadi macam IG...dah kureng la..

    ReplyDelete
  4. Bagi saya cukuplah stories dekat IG tu sahaja. semua nak tiru snapchat pun tak syok juga kan hehe. btw saya singgah dan follow blog ni ya. jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
  5. Macam tak best je wasap baru ni...

    ReplyDelete

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates