Search This Blog


Akim, Stacy terima ahli keluarga baru


Baru je semalam mama tanya dengan Mya pasal Stacy. Tup-tup, hari ni, Akim kejutkan peminat dengan berita Stacy selamat lahirkan bayi perempuan di laman instagramnya. Berita ini sebenarnya baru singgah ke tetingkap Mya sebab sepanjang hari ni Mya tak sempat nak scroll instagram. Agak busy dengan tempahan yang terbaru. Anyway, Mya pun tak nak terlepas peluang untuk ucapkan tahniah kepada Akim dan Stacy on this happy occasion. 

Berkongsi kegembiraan dengan peminat

Sumber Gambar : Instagram Rasmi Akim Ahmad


.Memang Mya terkejut betul masa gambar ni muncul di timeline instagram Mya. Yalah Tak ada dengar khabar angin apa pun. Atau mungkin Mya yang tak sempat nak ambil tahu hal semasa disebabkan terlalu sibuk. Instagram Akim hingga ke saat ini pun masih lagi dihujani dengan ucapan tahniah dari para peminat. Anyway, tahniah diucapkan buat Akim, Stacy dan Beyya untuk kedatangan ahli baru dalam keluarga kecil mereka. 

p/s: Tak sabar nak tunggu Akim dan Stacy tunjuk gambar newborn baby.
Mesti segak macam mak pak dia jugak.

2 comments:

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates