Search This Blog


Terima Kasih 2016

Assalamualaikum w.b.t
.
Hai semua
.
Dah masuk 2 Januari baru terdetik nak buat post ni. Sebenarnya, entry ni khas untuk imbau balik perjalanan Mya mengisi diari hidup sepanjang 2016 dan also as a simple appreciation post kepada semua orang yang hadir dan kekal dalam hidup Mya.
.
Banyak jugak yang Mya dah achieved sepanjang 2016 ni. Maybe untuk orang lain, what I did sebenarnya benda kecil. But what I learnt after every doing is what actually matter.
.
Thanks to my bestfriend yang tak pernah jemu layan kepala gila Mya ni. Although lain gender, dia always support my decision. Thanks to him, I learnt to wipe my tears and stand strong after every storms. Thanks to my girls yang setia jugak when everyone else left. Macam-macam dah jadi sepanjang 2016 and I am so glad that we still together. Thanks for the happiness and joy you brought into my life. Hope that in 2017, kita tetap bersama.
.
Thanks to every person yang percayakan Mya untuk rakamkan hari istimewa mereka jugak. Addin and Fajr's solemnization day, kak Afaf's pre-convo, kak Afiqa's menubook photoshoot. Each one of you is precious to me.
.
2016 , is actually quite a remarkable year for me. Jumpa kawan-kawan sekolah after 7 years, jumpa kawan-kawan diploma, travel to south Malaysia with my family and many others. More than that, I am so glad that I started to blog back. Dapat kenal abang dan kakak blogger lain yang hebat-hebat. Lucky me, mereka semua tak kedekut ilmu langsung mengajar pasal blog. Thanks Mommy 3A iaitu Kak Irra yang terima Mya dalam family AFB ni. 
.
Semoga tahun 2017 yang sudah masuk hari kedua ni, memberikan lebih banyak kebaikan, bukan sahaja untuk Mya malah kita semua.


3 comments:

  1. May 2017 bring more success and happiness 😍

    ReplyDelete
  2. Amin! Semoga 2017 lebih membawa kebaikan pada kita ;)

    Kak Mya, kc tag akak kat sini ehehe http://www.sayidahnapisah.com/2017/01/giveaway-planner-2017-by-papernplanner.html

    ReplyDelete
  3. Mudah2an tahun 2017 membawa sinar yang lebih terang.

    ReplyDelete

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates