Search This Blog

Monday, January 23, 2017

# kesihatan # lifehacks

Bedak Asmak : Penawar Penyakit Kulit Ekzema pada Bayi

Sekarang ni, penyakit kulit ekzema sudah tidak asing lagi pada bayi. Penyakit ekzema pada bayi ini mungkin sahaja boleh berterusan sehingga menjelang dewasa sekiranya tidak dirawat dan dicegah dari awal. Penyakit kulit ekzema pada bayi boleh dikesan dengan munculnya ruam-ruam merah pada kulit bayi terutamanya di bahagian pipi. Keadaan ini akan mengakibatkan rasa gatal dan mengganggu waktu tidur bayi.

Bedak Asmak : Penawar Penyakit Kulit Ekzema pada Bayi


Penawar Penyakit Kulit Ekzema pada Bayi

Apa itu Bedak Asmak?

Bedak Asmak merupakan bedak penawar yang diperbuat dari 100% BAHAN SEMULAJADI iaitu tanah liat putih yang berkualiti tinggi. Bukan sahaja untuk kanak-kanak, ianya juga boleh digunakan oleh semua peringkat umur. Ianya membantu merawat ruam pada bayi, ekzema, kudis buta, kurap, panau, kayap, cacar air dan penyakit kulit yang lain.

Keistimewaan Bedak Asmak

Bagi orang dewasa, kecantikan wajah merupakan aspek penting. Jangan risau! Bedak Asmak boleh membantu mengecutkan jerawat, mencantikkan dan mencerahkan kulit jika sering digunakan dengan kerap dan konsisten. Boleh digunakan seperti bedak sejuk dan dipakai sebelum tidur.

Bedak Asmak

Apa yang lebih menarik, bedak asmak mengandungi kadar penapis sinar UVA (penyebab kedutan) yang agak tinggi, justeru membantu mengelakkan kedutan pada wajah. Ianya juga tidak menyumbat liang pori dan membantu menjadikan kulit wajah lebih licin dan halus.

Testimoni Bedak Asmak Penawar Penyakit Kulit Ekzema pada Bayi

Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,
boleh ke link di bawah atau hubungi terus  : 

Hotline HQ:
019 - 970 8897


Website rasmi syarikat :

Instagram Rasmi : mham.sdnbhd

FB Page Produk :

Info Bedak Asmak juga boleh didapati di fb page : 

1 comment:

  1. Jangan main2 dengan ekzema pada bayi..mujur ada bedak asmak ni..

    ReplyDelete