Search This Blog

Monday, December 26, 2016

Domino's tahu bulan kelahiran MF?

Assalamualaikum w.b.t

Hai semua

Semalam, my little brother belanja Domino's Pizza untuk makan malam kami sekeluarga. And, masa dia hantar pizza untuk kakak dia yang masih dalam waktu kerja ni, dia beri sekali desk kalendar yang dia dapat. Memang my favourite la bila dapat rectangular desk calendar ni. Sebab bila dapat yang jenis gantung tu, Mya selalu letak kat tempat yang bukan kawasan tumpuan. End up, tak tengok pun kalendar tu langsung. Sedar-sedar, dah dua bulan tak berusik.

Masa belek kalendar comel ni, Mya terperasankan yang pihak Domino's Pizza cetak birthday deals pada bulan kelahiran Mya. Rasa macam dihargai pula. I told my brother and dia kata Mya kuat perasan *huh?* Well, bukan selalu nak berangan VVIP macam tu kan?

No comments:

Post a Comment