Search This Blog


Header bertukar wajah

Assalamualaikum w.b.t

Hai semua

Hari ini, setelah lebih setahun Mya menggunakan header yang sama,
akhirnya sudah bertukar wajah.
Dah banyak kali terfikir nak tukar, tapi bila masuk bab idea header baru je mesti sangkut.
Bila dah ada idea, editor pulak buat hal .
Nasib baik ada abang kesayangan yang tolong install semula Adobe Photoshop di laptop adik Mya.
Jadi, sempatlah Mya godek sikit lepas balik kerja malam tadi.

TQVM header lama :)

welcome header baru :D
Wah, berbunga-bunga!
Ada apa-apa ke ?
Saja tukar selera sikit .
Walaupun dah buang ayat 'blogger & forteenager in heart',
Mya masih seperti dulu *eh, termasuk tajuk lagu Forteen pulak*

Mana yang lebih menarik pada pandangan awak?
Yang lama atau yang baru ?
Anyway, stay with me till next time, okay?
Bye, XOXO.

4 comments:

  1. yang baru ni nampak lagi ok..bagi ciktie la

    ReplyDelete
  2. Yang baru cantik,hihi. pendapat mai kalau nama blog tu awak terangkan sikit bagi jelas mungkin lebih okay.

    ReplyDelete
  3. Both cantik. Cuma yang baru ni, tulisan blog tu tak nampak sangat. Cuba jelaskan sedikit. Then, perfect :)

    ReplyDelete

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates