Search This Blog


Bawal Pucci Tia Lovely

Assalamualaikum w.b.t

Hai semua

Terasa lebar je senyum hari ni. Mana taknya, barang yang Mya tunggu dah sampai . Ingatkan lambat lagi, sebab si penjual, schoolmate Mya sendiri beritahu yang koleksi terbaru ni belum release walaupun ura-uranya dalam masa terdekat. Beliau beritahu lagi, mungkin minggu hadapan baru start edar kepada pembeli. 

Dah sebab berkenan sangat dengan corak dan tudung bawal tu sendiri, Mya just agree to pay and wait.  Adatlah kalau barang preorder kan? Kalau tak boleh tunggu, jangan beli. So, with that mindset, Mya just anggap kalau nasib Mya baik, Mya sempat pakai untuk kenduri kawan Mya hujung minggu depan.

Tup-tup, kawan Mya beritahu yang barang dah delivered. Tunggu masa nak sampai kat tangan je. Rasa nak melompat je bila dapat tahu. Nasib baik tengah kerja. Nanti orang pandang pelik pulak.

Mya pilih Begonia Carnation
after berperang jiwa dengan dua design lain yang sama cantik.
Siapa yang taste sama macam Mya , pergilah usha dekat instagram Tia Lovely ni. Kalau tak rambang mata tu, tak tahu nak kata apalah. Sebab Mya yang malas bergaya ni pun jadi tak senang duduk tengok design dia yang cecantik semuanya.

Anyway stay with me till next time, okay?
Bye, XOXO

2 comments:

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates