Search This Blog


Habbatus Sawda 2-in-1 Shampoo : Rawatan Rambut secara Menyeluruh

Siapa ada masalah rambut gugur dan kulit kepala gatal macam Mya dulu-dulu? Meh rapat ke sini sebab Mya nak beritahu pasal syampu Habbatus Sawda 2-in-1 daripada Nurraysa Beauty ni. Serius ke berkesan? Serius ni. Bak kata Phua Chu Kanglah kan, don't play-play! Yang paling Mya suka sebab dia dah gabungkan sekali conditioner dalam syampu Habbatus-Sawda 2-in-1 ni. Memang kena sangat dengan Mya yang pemalas ni. Memang bukan style Myalah nak sapu conditioner lepas syampu. Remeh sangat rasanya.


Habbatus Sawda 2-in-1 Shampoo : Rawatan Rambut secara Menyeluruh


Bukan sekadar rawatan kelemumur dan kulit kepala gatal sahaja, tau. Bila pakai syampu dari Nurraysa Beauty ni, kepala jadi lebih ringan dan sakit kepala pun berkurang. Masalah migrain pun tidak selalu menjengah. To be honest, it's been a while since I last having migrain tahap nak guling atas katil.

Apa yang menarik pasal syampu ini ialah ianya menggunakan gabungan bahan semulajadi yang sangat membantu merawat rambut dari akarnya. Antara kandungan bahan yang ada di dalam formula syampu ini ialah:

Cuka Lemon : Mengurangkan kegatalan kulit kepala
Cuka Delima : Mencegah keguguran rambut
Minyak Habbatus Sawda : Meregenerasi rambut yang mula memutih
Kalsium Ikan : Membantu pertumbuhan rambut
Salicilic Acid : Mengurangkan kelemumur
Menthol Crystal : Memberi efek dingin pada kulit kepala
Betaine : Menguatkan akar dengan kandungan vitamin B

Ya, one of the important element yang membuatkan Mya pilih syampu ini adalah menthol crystal. Bayangkan dalam penat badan selepas balik kerja, kepala yang mula berat, dicuci dengan syampu Habbatus Sawda Nurraysa ni. Terus rasa segar dan sejuk aje. Dan yang paling utama, syampu ni bebas SLES yang berbahaya untuk kulit.


HARGA : RM 29.90 (semenanjung/sabah sarawak)
HARGA ASAL : RM 35.00 (semenanjung/sabah sarawak)

Whatsapp/call/message 017-5721620 (Mya) atau email mynurulatika@gmail.com untuk membuat tempahan atau mahu menanyakan maklumat lanjut.

Untuk lihat produk lain, klik di sini

0 pendapat bernas .:

Post a Comment

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates