Search This Blog


Blog Cleaning Alert!

Assalamualaikum w.b.t

Kepada pembaca setia blog Mya ini (ada ke?),
jangan terkejut tengok blog Mya yang dah kosong ni.
Mya terpaksa padam semua post yang lama untuk bawa aura baru dalam blog ni,
walaupun rupanya masih tidak berubah.

Tak banyak yang Mya nak tulis sebenarnya,
cuma nak announce benda-benda yang diatas tu je.

Jumpa lagiiiii......

1 comment:

  1. Simple dan nice.. Cuma kalau ada kategori label dan blog archieve lagi better. Sebab senang nak terjah post awak yang dulu2. Hehe.

    Salam perkenalan mya =) siqah singgah dan follow sini. Jemputlah datang ke blog siqah juga ye =)

    ReplyDelete

Copyright © 2015 Mya Farisha
| Distributed By Gooyaabi Templates