Search This Blog

Friday, February 16, 2018

Monday, February 5, 2018

[LYRICS] When I saw You - BUMKEY (A Korean Odyssey - Hwayugi OST)

9:00 AM 3 Comments
[LYRICS] When I saw You - BUMKEY (A Korean Odyssey - Hwayugi OST), [LYRICS] When I saw You - BUMKEY (A Korean Odyssey - Hwayugi OST)

[LYRICS] When I saw You - BUMKEY
(A Korean Odyssey - Hwayugi OST)

Korean

Romanized

English

When I Saw You
너만을 생각하고
When I Love You

Did You Miss Me
내 맘이 변한대도
I Will
I Wish You Next
우리 모습 이대로

돌아갈 수 있을까
When I Saw You

Always Behind Of You
Always Behind Of You

Close Your Eyes
떠나는 뒷모습만
When I Leave You

Are You With Me
세상이 우릴 미워해도
I Will
I Wish You Next 우리 모습 이대로

돌아갈 수 있을까
When I Saw You

Always Behind Of You
Always Behind Of You

흐린 기억 속에 묻어둘게
그 추억으로 살아갈게

네 눈빛 표정
그 모두 잊혀진다면
돌아갈 수 있을까

When I Saw You

Always Behind Of You
Always Behind Of You
When I saw you
Neo maneul saenggak hago
When I Love you

Did you miss me
Nae mami byeonhandaedo
I will
I wish you next
Uri moseubi daero

Doragal su isseulkka
When I saw you

Always behind of you
Always behind of you

Close your eyes
Tteonaneun dwimoseubman
When I leave you

Are you with me
Saesangi uril miwohaedo
I will
I wish you next
Uri moseubi daero

Doragal su isseulkka
When I saw you

Always behind of you
Always behind of you

Heurin gi-eok soge mudodulge
geu chu-eogeuro saragalke

Ne nunbich pyojeong
geu modu ijhyojindamyeon
Doragal su isseulkka
When I saw you

Always behind of you
Always behind of you

When I Saw You
I only thought of you
When I Love You

Did You Miss Me
Even if my heart changes
I Will
I Wish You Next
Let’s stay just as we are

Will I be able to go back?
When I Saw You

Always Behind Of You
Always Behind Of You

Close Your Eyes
I can only see the back of you leaving
When I Leave You

Are You With Me
Even if the world hates us
I Will
I Wish You Next
Let’s stay just as we are

Will I be able to go back?
When I Saw You

Always Behind Of You
Always Behind Of You

I’ll bury you in my fading memories
I’ll live just with those memories

Your eyes, your face
If I can forget all of it
Will I be able to go back?

When I Saw You

Always Behind Of You
Always Behind Of You

Korean by: Klyrics.net 
Romanization by: MF
English Translation by: pop!gasa 

Sunday, February 4, 2018

Pemenang Mystery Giveaway by www.myafarisha.com

11:37 AM 7 Comments
Assalamualaikum w.b.t. Selamat berhujung minggu buat semua. Banyak benda dah jadi dalam masa seminggu ni. Dalam tak sedar, kita dah masuk ke bulan kedua dalam 2018. Dalam tak sedar, Mya dah ceburkan diri dalam bisnes semula. Dan dalam tak sedar, Mya kembali mule menulis dan melayan drama korea. Anyway, tujuan Mya menulis hari ni sebenarnya nak umumkan pemenang Mystery Giveaway by www.myafarisha.com yang sebenarnya dah diumumkan di Facebook Page Mya Farisha pada minggu lalu. Namun nampaknya, ramai yang terlepas pandang, termasuklah si pemenang juga. Jadi, Mya buat keputusan untuk umum semula di sini.

Terima kasih diucapkan buat semua yang telah sama-sama menyertai Mystery Giveaway dan bersabar menunggu pengumuman pemenang oleh Mya agak sibuk ni.Tahniah diucapkan kepada pemenang yang telah terpilih. Moga semua tak serik join lagi. Oh ya, mohon pemenang hubungi Mya di facebook page Mya Farisha ye.

Wednesday, January 31, 2018

Grand Launching Coolblog Store Opening & Blogger Party di Melawati Mall

9:00 AM 0 Comments
Assalamualaikum w.b.t. Pada hari sabtu yang lepas, Mya dengan beberapa rakan blogger lain telah dijemput untuk menghadiri Blogger Party yang telah dianjurkan oleh Coolblog Malaysia bersempena pembukaan kedai pertamanya di Melawati Mall. Biasa kita nampak kiosk Coolblog di kebanyakkan kompleks membeli-belah. Jadi, jenama minuman terkenal ini mengambil inisiatif baru dengan membuka satu stesen baru di Melawati Mall.
Dengan tagline #jomcool, Coolblog yang mula diasaskan di Johor Bahru kini telah memiliki lebih 300 kiosk di seluruh Malaysia dengan lima siri pilihan pelbagai rasa yang digemari ramai. Bagi Mya sendiri, minuman blended pertama yang Mya cuba dulu pun dari jenama Coolblog juga. Sebab tu, bila Mya dijemput untuk sama-sama sertai pelancaran kedai pertama Coolblog dan pelancaran minuman edisi terhad Cool Blue tempoh hari, I was so excited and super happy. Rasa macam kesetiaanku selama ini dihargai. 
Majlis yang bermula pada jam 11 pagi tu dimulai dengan ucapan pembukaan oleh CEO Coolblog, Keith Loh, dan diikuti dengan beberapa aktiviti ramah mesra yang sangat menarik dan menyeronokkan. Cuba bayangkan apa yang terjadi apabila geng blogger kena reka satu resepi minuman baru? Pening kepala masing-masing bila kena fikir resepi dalam masa 10 minit. Mya memang dah mengaku kalah awal-awal. Jadinya, memang Mya buat resepi yang boleh dikatakan mudah dan basic sahaja untuk contest tu.
Seperti yang kami semua agak, resepi yang terpilih perlu disediakan menjadi minuman sebenar. Masa tu, memang Mya bersyukur sangat yang resepi Mya tak terpilih. Tak menang pun tak apalah. Nasib baiklah setiap peserta dibantu oleh Coolblog Expert yang memang tak lokek kongsi ilmu. Dapatlah kita tengok berapa kretifnya rakan-rakan blogger mencipta rasa baru. Setiap satunya memang nampak menarik dan sedap.

Seronok rasanya bila dapat berkumpul dengan rakan-rakan blogger yang sekepala dan mudah mesra. Macam dah lama kenal, walaupun hakikatnya, selama ni hanya berbual dalam whatsapp sahaja. Anyway, Mya seru awak semua yang tinggal berhampiran Melawati Mall untuk dapatkan minuman edisi terhad Cool Blue yang sememangnya sedap dan lain dari 25 jenis minuman yang lain, istimewa untuk para peminat dan penyokong Coolblog, hanya sehingga 28 Februari ini. Roger and Out

Sunday, January 28, 2018

[LYRICS] For You - Rita Ora & Liam Payne (Fifty Shades Freed OST)

2:20 PM 1 Comments
[LYRICS] For You - Rita Ora & Liam Payne (Fifty Shades Freed OST), [LYRICS] For You - Rita Ora & Liam Payne (Fifty Shades Freed OST)

For you (Fifty Shades Freed OST)
Rita Ora & Liam Payne

In your eyes I'm alive
Inside you're beautiful
Something so unusual
In your eyes
I know I'm home

Every tear, every fear
Gone with the thought of you
Changing what I thought I knew
I'll be yours for a thousand lives

I'm free as a bird when I'm flying in your cage
I'm diving in deep and I'm riding with no brakes
I'm bleeding your love when you're swimming in my veins
You've got me now

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh ,  For love, till I found you oh

Skin to skin, breathe me in
Feel with your kiss on me
lips are made of ecstasy
I'll be yours for a thousand lives

I'm free as a bird when I'm flying in your cage
I'm diving in deep and I'm riding with no brakes
I'm bleeding your love when you're swimming in my veins
You've got me now

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh,  For love, till I found you oh

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh, For love, till I found you oh

I'm free as a bird when I'm flying in your cage
I'm diving in deep and I'm riding with no brakes
I'm bleeding your love when you're swimming in my veins
You've got me now

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh,  For love, till I found you oh

Been waiting for a lifetime for you
Been breaking for a lifetime for you
Wasn't looking for love till I found you
Oh na na eh,  For love, till I found you oh